Nieuws
VUC en Firstscore Performance Group geven club kwaliteitsboost.

Het bestuur en jeugdcommissie van VUC zetten met ingang van seizoen 2021/22 vol in op de jeugdafdeling. De overeenkomst met Firstscore gaat de jeugdafdeling extra faciliteiten bieden, zoals het verzorgen van techniektrainingen voor jeugdspelers op zondagochtend en meerdere praktijksessies voor jeugdtrainers. Enkel en alleen voor VUC leden, en op eigen terrein. Dit is een redelijk unieke constructie.
De trainingen van Firstscore worden geleid door Laurens Wittmaekers en Giovanni Linnenbank. Beiden zijn in bezit van het trainersdiploma UEFA B Youth en spelen in de hoofdmacht van VUC. Ook zullen jeugdtrainers van VUC op het veld staan om zo de binding tussen de club en Firstscore te waarborgen. In de trainingen zullen het hebben van veel balcontacten en de ontwikkeling van motorische vaardigheden en functionele baltechniek centraal staan.

 

Sponsors

De firstscore sponsorcommissie is zeer verheugd te kunnen melden dat Smit & De wolf sinds dit seizoen Firstscore zal sponsoren om de ontwikkeling van onze jeugdspelers nog meer te stimuleren!

Laurens wittmaekers

 Laurens Wittmaekers is eigenaar van Firstscore. Sinds 2016 biedt Firstscore techniektrainingen/privétrainingen/voetbalfeestjes.

Als voetballer heb ik zelf altijd op het hoogste amateurniveau gespeeld in de jeugdopleiding van HV&CV Quick.
Ik heb de afgelopen jaren veel energie gestoken in het ontwikkelen van jeugdspelers op het gebied van techniek, daarnaast heb ik veel geïnvesteerd in mijn eigen kennis.

Ik heb de afgelopen 4 jaar verschillende cursussen behaald. Pupillentrainer, Juniorentrainer, UEFA C & UEFA B. Daarnaast ben ik werkzaam in het onderwijs en dus pedagogisch breed geschoold.

Mijn kracht ligt in het vertrouwen en geduld wat ik uitspreek naar spelers. Elke speler is een talent op zijn eigen niveau. Ik vind dat elk kind begeleiding moet krijgen binnen hun sport ongeacht het niveau!

Laurens Wittmaekers is starter van Firstscore. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkelt als techniektrainer binnen de jeugdopleiding van Quick, daarnaast is hij elftaltrainer van Quick jeugdopleiding uitkomend op divisie niveau. Dit jaar heeft hij zijn UEFA B behaal

Team

Remco de Graaf

Wij zijn zeer verheugd dat Remco onze trainersstaf komt versterken. Remco is een oud betaald voetballer met een grote bak ervaring. Op dit moment is hij trainer bij 17-1 van Quick wat uitkomt in de 2e divisie. Tevens gaat Remco volgend seizoen zijn UEFA B doen

Kees Noorman

Kees is een ambitieuze trainer. Kees is met zijn jonge leeftijd al nauw betrokken bij verschillende jeugdelftallen en krijgt volgend seizoen zijn eerste selectie elftal! Wij zijn erg trots dat hij ook betrokken is binnen onze trainersstaf.

Jesse Spaans

Jesse Spaans is een jongen met een verleden bij ADO Den Haag. Hij speelde daar een aantal jaren in de jeugdopleiding. Nu is hij terug op het oude nest bij Quick. Spelend in de O23 en heeft hij ook de ambitie om het trainerschap serieuzer op te pakken.

Coen Seunius

Coen is een enorme enthousiaste jeugdtrainer die het fantastisch vind om met de jongste jeugd bezig te zijn. Het plezier wat er van af straalt, daar doe je het voor. Coen is een ambitieuze jongen die trainer is in de jeugdopleiding binnen de onderbouw.

Bas Pieters

Bas is een gedreven trainer binnen de jeugdopleiding. Hij is al jaren trainer binnen de middenbouw. Bas heeft zelf jarenlang op het hoogste amateur niveau gespeeld in de jeugd van Quick. Een enorme technische speler en dus ook een aanwinst voor onze voetbalschool.

Bud Amathoewoud

Bud is een man als weinig andere. Altijd aanwezig, altijd enthousiast, altijd vrolijk. Een man waar elke speler blij van wordt. Daarnaast is Bud warming-up trainer & hersteltrainer binnen de voetbalschool. Op deze manier kunnen we spelers altijd de maximale aandacht bieden.